Babalar Günü Vesilesiyle Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen'i Ziyaret Ettiler

Oldukça samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette, Başkan Esen’in Babalar Günü kutlanarak çalışmalarında başarılar dilendi.

Babalar Günü Vesilesiyle Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen'i Ziyaret Ettiler
20 Haziran 2026 - 18:03 - Güncelleme: 20 Haziran 2026 - 18:09
MHP Çankırı İl Teşkilatı ve KAÇEP heyeti, Babalar Günü vesilesiyle Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çankırı İl Başkanı Av. M. Fatih Kaya, Kadın Aile Çocuk ve Engelli Politikaları (KAÇEP) Başkanı Hicran Ekerbiçer ve KAÇEP yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, "Babalar Günü" dolayısıyla Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen’i makamında ziyaret etti. Oldukça samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette, Başkan Esen’in Babalar Günü kutlanarak çalışmalarında başarılar dilendi.

Ziyaret sonrasında açıklamalarda bulunan KAÇEP Başkanı Hicran Ekerbiçer, Belediye Başkanı Esen’in Çankırı için üstün bir gayretle çalıştığını vurgulayarak şunları söyledi:

"Şehrimize değer katan, hemşehrileri için yorulmadan, gece gündüz çalışan, değerli Belediye Başkanımız İsmail Hakkı Esen’e, ‘Babalar Günü’ dolayısıyla anlamlı bir ziyarette bulunduk. Bizleri her zamanki gibi samimiyetle ve güler yüzle ağırlayan Belediye Başkanımıza misafirperverliği için şükranlarımızı sunuyoruz. Yüreğinde babalık şefkati olan tüm babalarımızın Babalar Günü kutlu olsun!"

MHP Çankırı İl Başkanı Av. M. Fatih Kaya da yaptığı açıklamada, Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen’i bu anlamlı ve özel günde ziyaret etmekten mutluluk duyduklarını belirterek, tüm babaların ve baba adaylarının Babalar Günü'nü tebrik ettiklerini ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen ise MHP İl Başkanı Kaya, KAÇEP Başkanı Ekerbiçer ve yönetim kurulu üyelerine bu nazik ve anlamlı ziyaretleri için teşekkürlerini iletti.

Bu haber 3230 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum