Üniversiteli Öğrenciler İkametgâhını Çankırı'ya Taşıyacak

Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, “Şehrimizde yaşayan, bu havayı teneffüs eden başta üniversiteli öğrencilerimiz olmak üzere herkesin Çankırı’ya ahde vefa göstererek şehre sahip çıkmasını bekliyoruz." dedi.

Üniversiteli Öğrenciler İkametgâhını Çankırı'ya Taşıyacak
26 Aralık 2019 - 23:02
Belediyeden “Çankırı’da Yaşıyorum, İkametgâhımı Taşıyorum” Hamlesi

Çankırı Belediyesi, “Çankırı’da Yaşıyorum, İkametgâhımı Taşıyorum” sloganı ile üniversiteli öğrencilere çağrı yaptı. Çankırı Karatekin Üniversitesi’nde okuyan öğrencilerin ikametgâhını Çankırı’ya taşımaları için başlatılan kampanya kapsamında; ikametgâhını 31 Aralık 2019 tarihine kadar Çankırı’ya taşıyan üniversiteli gençlere, şehir içi ulaşımda bir kereye mahsus olmak üzere kartlarına 50 TL’lik kontör yüklenecek ve yapılacak çekilişte ismi çıkan bir öğrenciye laptop hediye edilecek.

Çankırı Belediyesi üniversite eğitimleri için Çankırı’da yaşayan öğrencilerin ikametgâhlarını yaşadıkları şehre almaları için özel bir çalışma başlattı. Çağrıya kulak veren öğrenciler, Belediyenin 2. katında bulunan “Öğrenci İletişim Bürosu”na başvurarak işlemlerini yaptırabilecek. İkametgâhını Çankırı’ya aldıran öğrencilere, şehir içi ulaşımda kullandıkları otobüs kartlarına 50 TL yüklenerek Belediye tarafından özel bir jest yapılacak. Ayrıca, komisyon huzurunda çekilecek kurada ismi çıkan bir öğrenciye de laptop hediye edilecek.

Çankırı’nın nüfusunun her geçen gün daha da artmasına rağmen göç veren iller arasında olduğuna dikkat çeken Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, “Şehrimizde yaşayan, bu havayı teneffüs eden başta üniversiteli öğrencilerimiz olmak üzere herkesin Çankırı’ya ahde vefa göstererek şehre sahip çıkmasını bekliyoruz. Üniversiteli gençlerimizin 31 Aralık’a kadar bu çağrımıza kulak vererek yaşadıkları şehri benimseme konusunda önemli bir adım atacaklarına inanıyoruz.” dedi.
 
Bu haber 2280 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 2 Yorum
  • vatandaş
    4 yıl önce
    50 tl şeker verip çocuk kandırıyorsunuz sanki 50 tl vermeyi bırakın gönül verip öğrencilerin gönlüne girmeyi deneyin emin olun 50 tl vermekten daha başarılı olursunuz
  • Arada Sırada
    4 yıl önce
    Başkanım 1 seferli 50 tl nedir ver öğrencilere her ay 50 tl kıyak olsun onlar geleceğimiz ister Çankırılı ister başka şehirli olsun.