Valimiz Abdullah Ayaz Görevine Başlamak Üzere Çankırı'ya Geliyor

Valimiz Sayın Abdullah Ayaz, bey efendi 18.06.2020 (yarın) saat: 15.00'te İlimizdeki görevine başlayacaktır. Yeni görevi başta kendisine ve yaranlar diyarı Çankırı'ya hayırlı uğurlu olsun İnşallah.

Valimiz Abdullah Ayaz Görevine Başlamak Üzere Çankırı'ya Geliyor
17 Haziran 2020 - 15:33 - Güncelleme: 17 Haziran 2020 - 16:10
Geliyor, Geliyor

Çankırı Valisi Abdullah Ayaz Görevine Başlıyor

09.06.2020 tarihli ve 2020/274 sayılı Cumhurbaşkanlığı kararıyla ilimize atanan Valimiz Sayın Abdullah Ayaz, bey efendi 18.06.2020 (yarın) tarihinde saat: 15:00'te İlimizdeki görevine başlayacaktır. Yeni hükumet konağı önünde karşılama yapılacaktır.

İnşallah Çankırı’mızın Menfaatine Yakışan Hizmetlere Hep Birlikte İmza Atarız

www.haberci18.com İnternet Medyası ve yazı ailesi olarak Valimiz Abdullah Ayaz’a öncelikli olarak yaranlar, şehitler diyarı, dost şehri, kaya tuzunun başkenti Çankırı’ya hoş geldiniz diyor, görevinde üstün başarılar diliyoruz.

Uzak Çağların Yakın Kenti Çankırı, "Kabuğunu Çiçeği Burnundaki Genç ve Dinamik Valisi Abdullah Ayaz Beyefendi İle Kıracak... 

Bizler basın mensupları olarak sayın valimizin yanında olmaya ve ilimizle ilgili talep, öneri ve görüşlerimizi kendilerine iletmeyi bir görev biliyoruz. Kendileri Ankara’dan geldikleri için Bakanlıklarla ilgili ilimize yapılacak yatırımlarda da Yaranlar diyarı şehrimize katkı sağlayacağını canı gönülden istiyoruz.

Sayın Valim Yerel Basın Olarak Şehrimiz İçin Biz Koşmaya, Koşuşturmaya Varız, Hep Beraber Koşacağımız Şehrimiz İçin Şayet Sizleri Yorarsak Bizi Bağışlayın Lütfen!

Hiç olmazsa iki yada üç ayda biz Çankırı Yerel Basını ve Ulusal Basın Çankırı temsilcileri ile birlikte toplantı yapılırsa ilimiz için yararlı olacaktır.

Görevinden ayrılacak olan Valimiz Hamdi Bilgi Aktaş’a da bundan sonraki hayatında ve Baş Müfettişlik görevinde başarılar diliyorum.

Hoş geldiniz Sayın Ayaz, Güle güle Sayın Aktaş.



Çankırı Valisi Abdullah Ayaz bey.
Bu haber 4293 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 1 Yorum