Genç Mühendis Onur Açıkgöz Son Yolculuğuna Uğurlandı

Evli ve bir çocuk babası olan 15.07.1990 doğumlu Onur Açıkgöz’ün cenazesi, yoğun katılımın olduğu 15.05.2022 Pazar günü Sarıbaba aile mezarlığında toprağa verildi.

Genç Mühendis Onur Açıkgöz Son Yolculuğuna Uğurlandı
16 Mayıs 2022 - 15:56 - Güncelleme: 16 Mayıs 2022 - 16:43
Son Yolculuğuna Uğurlandı

32 Yaşındaki İnşaat Mühendisi Onur Açıkgöz Çankırı’da Toprağa Verildi

Çankırı Belediyesi ÇAŞKİ Müdürlüğünde İnşaat Mühendisi olarak çalışan, 20 gündür yaşam mücadelesi veren Onur Açıkgöz kardeşimiz Ankara Şehir Hastanesi yoğun bakım servisinde 14 Mayıs 2022 Cumartesi günü sabaha karşı yaşam mücadelesini kaybederek hayatını kaybetmişti.

Dualarla Uğurlandı

Genç Mühendis Onur’umuzun ölümü, ailesini, sevenlerini ve mesai arkadaşlarını, Çankırı’yı yasa boğdu.

Evli ve bir çocuk babası olan 15.07.1990 doğumlu Onur Açıkgöz’ün cenazesi, yoğun katılımın olduğu 15.05.2022 Pazar günü Ahmet Yesevi Camiinde Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra alınarak Sarıbaba aile mezarlığında dualar ve göz yaşları arasında toprağa verildi.

Onur Açıkgöz’ün cenazesine, isimlerini ayrı ayrı yazamadığımız, şehir içinden, şehir dışından ailesi ve yakınlarının yanı sıra çalıştığı Belediyenin yetkilileri, siyasi parti temsilcileri, mesai arkadaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Genç Mühendisimiz Onur uzun süredir içmesuyu, atıksu ve yağmursuyu şebekelerinin projelendirilmesi ve uygulanması noktasında aktif görevde bulunuyordu.

Cenaze namazının ardından konuşan Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı esen, “Onur kardeşimiz bizim mesai arkadaşımızdı. Benim öz kardeşim kadar yakın bir insandı. Ben kendisini çok severdim, o da bizleri çok severdi. Çok şuurlu, vatanperver, imanlı, gayretli, iyi donanımlı mühendis bir kardeşimizdi. Gencecik yaşında mühendislik ekibine liderlik etmeyi başarmış bir kardeşimizdi. Kıymetli çalışma arkadaşıma Allah’tan rahmet ailesine, sevenlerine, ve camiamıza başsağlığı diliyorum” ifadelerini kullandı.

Cenaze defin sonrası, Onur Açıkgöz'ün babası, T.C. Karayolları Ilgaz 157. Şube Şefliğinden (emekli) İbrahim Açıkgöz, Annesi Çankırı Devlet Hastanesinden (emekli) Hemşire Nurhan Açıkgöz hanımefendi, eşi, amcaları taziyeleri kabul etti.


Bugün gönlümüz hüzünlü, gözlerimiz yaşlı olsa da, canımız kardeşimiz Onur’un güzel geçen ömrü son bulsa da Allah’ım onu cennetine koysun. Mekânı cennet olsun. İnşallah. Açıkgöz ailesi sizlerin de başı sağ olsun.

Bu haber 5624 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 3 Yorum
  • Lütfi Gençay ACAR
    1 yıl önce
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah. Tüm Kara yolları, Köy Hizmetleri, İl Sağlık ve Çankırı Belediye Başkanlığı camiasının başı sağolsun Çok güzel insandı.
  • fatih arslan
    1 yıl önce
    Çok acı ALLAH rahmet eylesin.
  • Fatma
    1 yıl önce
    Allah rahmet eylesin canan hocam başınız sağ olsun