Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen "Büyüklerimizin Arzusunu Yerine Getirmekten Mutluyuz" Dedi
Başkan Esen, “Büyüklerimizin isteği bizim için emirdir. Onları mutlu görmek, hayatlarını kolaylaştırmak için imkânlarımızı sonuna kadar kullanıyoruz.
Dünya Yaşlılar Günü münasebeti ile İsmail Özdemir Huzurevine gerçekleştirilen ziyarette yaşlılarımızın talep ettiği yemek önlükleri Belediyemizin Üretim Atölyesinde dikilerek, Belediye Başkanımız İsmail Hakkı Esen’in eşi Betül Esen'in de eşlik ettiği ziyaret ile huzurevi sakinlerine ulaştırıldı.
Belediyenin Üretim Atölyesi Huzurevi Sakinleri İçin Çalıştı
Çankırı Belediyesi, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü münasebeti ile İsmail Özdemir Huzurevine gerçekleştirilen ziyarette yaşlıların talep ettiği yemek önlüklerini dikerek huzurevi sakinlerine ulaştırdı. Belediye Hizmet Binasının 6.katını üretim atölyesine dönüştüren Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen’in talimatı ile huzurevi sakinleri için 181 adet yemek önlüğü dikildi.
Sosyal belediyecilik anlayışı ile yaşlılara pozitif ayrımcılık yapan Çankırı Belediyesi, bakım hizmetleri kapsamında bir talebi daha yerine getirdi. Belediye işçilerinin kıyafetlerinin dikildiği üretim atölyesinin makineleri, bu kez huzurevi sakinleri için çalıştı. Atölyede görevli 11 kişi, yaptıkları 181 yemek önlüğünün üzerine yaşlıların isimlerini işledi. Her yaşlı için ikişer adet önlük dikildi. Başkan Esen, “Büyüklerimizin isteği bizim için emirdir. Onları mutlu görmek, hayatlarını kolaylaştırmak için imkânlarımızı sonuna kadar kullanıyoruz.
Çalışanlarımız ile birlikte büyüklerimizin arzusunu yerine getirmekten mutluyuz.” şeklinde konuştu.













FACEBOOK YORUMLAR