Çankırı'yla; Çankırı'lırla Alay Ediyorlar (Özel Haber)

Çankırı’ya Gerçek Yolcu Taşımalı Karaelmas Trenini Getiremedikleri Gibi; Turistik Karaelmas Trenini de Getiremediler...

Çankırı'yla; Çankırı'lırla Alay Ediyorlar (Özel Haber)
13 Nisan 2024 - 09:03 - Güncelleme: 14 Nisan 2024 - 09:33
Alay Ediyorlar, Dalga Geçiyorlar

Çankırı’nın Makus Talihi..

www.haberci18.com İnternet Medyası olarak, “Sahipsiz Memleket Diyorsak Doğru Söylüyoruz”

Çankırı'lılara bu kadar çok yalanı bile bile söylüyorlar ya işte bu bize koyuyor.

Ama; Çankırı'nın bazı insanları gider gene aynı kuyunun suyunu içer. Eskiden
Çankırı’nın nesi var dendiğinde tozu, tuzu, güzeli var denilirdi. Nesil bozuldu, tuz koktu.

Haksızlığa, hukuksuzluğa ve adaletsizliğe tavır koyan, yeri geldiğinde isyan eden Çankırı, siyasetcilere, seçilmişlere ve Cumhur İttifakına kızğın, dargın, küskün.

Bu vesileler ile seçilmişler, siyasetçiler Çankırı’da siyaset ve toplum nazarındaki güvenilirliğini ve ciddiyetini sarsmışlar, kaybetmişlerdir.

Çankırılıların Aklıyla Alay Ediyorlar!

Çankırı’da senaryosuyla iktidarın yazdığı tanıdık bir tiyatro, Karaelmas Treni

Turistik Karaelmas Trenine Yine Erteleme Geldi

Çankırı’ya Gerçek Yolcu Taşımalı Karaelmas Trenini Getiremedikleri Gibi; Turistik Karaelmas Trenini de Getiremediler...

12 Nisan'da başlayacağı duyurulan Batı Karadeniz Turistik Treni'nin gelişi ertelendi.

Ankara'dan başlayarak Çankırı, Çerkeş, Karabük ve Zonguldak'ı içine alan tren turu, ilgisizlikten
dolayı ertelendi.

Batı Karadeniz'in zengin doğal, tarihi ve kültürel mirasının yanı sıra endüstriyel ve jeolojik mirasını, keşfetme imkânı sunmak, Batı Karadeniz’in turizm potansiyelini artırmak amacıyla düzenlenen Turistik Karaelmas Treni'nin gelişi ertelendi. 12 Nisan 2024 günü Çankırı'ya varması planlanan trenin, katılımın beklenenden az olması sebebiyle Haziran ayına ertelendiği öğrenildi.

Basın tanıtımı yapılan projeyle ilgili, ilki 12 Nisan 2024 tarihinde, diğer üç sefer ise Mayıs ayı içerisinde olmak üzere toplam 4 tren seferi düzenleneceği duyurulmuştu. Turistik Karaelmas Treni'nin Haziran ayında gerçekleşecek etkinlikleri ve programıyla ilgili detayların daha sonra duyurulması bekleniyor.

Haftada bir gidiş ve bir geliş seferi düzenlenecek Proje kapsamında Ankara-Zonguldak hattında haftada bir gidiş ve bir geliş olarak turistik sefer düzenlenmesi hedefleniyor. Ankara'dan yola çıkacak olan tren sırasıyla Kalecik, Çankırı, Çerkeş, Karabük istasyonlarına uğrayarak Zonguldak'a ulaşacak. Dönüş yolunda ise Yenice ve Eskipazar'da duracak Karaelmas Ekspresi seferlerinin son durağı da Ankara olacaktı.

Evet kıymetli hemşehrilerim, “Her seçime doğru Karaelmas Treni Çankırı’ya geliyor diye açıklanıyor. Ne acıdır ki seçimden sonra iptal. Bu projeyi hayata geçiremeyeceksiniz ne diye konuşuyorsunuz ki? Çankırı’da halk yalanlara iyi alıştı, aldatılmayada iyi alıştı. Nokta.

Bu haber 28455 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 9 Yorum
  • Cankiridayim
    2 hafta önce
    Demiryolu ulaşımda ağırlıklı olarak kullanılmalı. Mevcut demiryolu 90 yıl önce çok zor şartlar altında Sivas, Karabük, Zonguldak ekseninde, demir cevheri, kömür, demir çelik üretimi için planlanmış ve uygulanmış yol. M. Vekilimiz M. A. Renda'nın çabalarıyla İlimizden geçen yol ulaşım için uygun değil. Turizm ayrı konu lakin hep bir ağızdan, Ankara, Çankırı, Kastamonu Demiryolu güzergahını dillendirmemiz, istememiz lazım.
  • Tuncay Hoca
    2 hafta önce
    Kara tren konusunda haksızlık yapmayınız lütfen. Talep olmamış onun için seyahat ertelenmiş. Bir de neden ertelenmesin Çankırı'da ne görecek insanlar da gelecek. Sıralı bir tur organizasyonu olursa yani bir kaç şehir olursa turda ancak gelir insanlar. Bunun da organizasyon şirketlerinin iyi planlaması gerekir. Ama şunu da unutmayalım. Organizasyon şirketleri misafirlerin kalacak yerini ve yemek yiyecek lokantalarını ve gezilecek yerlerin seçkin olanlarını ister her zaman. Çankırı buna hazır mı sizce. Vesselam...
  • tc
    2 hafta önce
    tokiler kaldı trenler kaldı hersey kaldı AKP genel seçimlerde gideceğini biliyor bay bayyy akapeee
  • Abdulbaki Güler
    2 hafta önce
    Çevre yolunu yılan hikayesine döndürdüler, trafik ışıkları büyük sıkıntı, bırakın treni Akbaşoğlu iktidar partisi grup bşk vekili ama sadece adı var maalesef hiç biri yok, hepsine yazıklar olsun, sitemlerinize gönülden katılıyorum.
  • Vatandaş
    2 hafta önce
    Arkadaş Çankırı'nın Mv. yok en azından MHP den olsun dedik bir Mv. de MHP den çıkardık Pelin hanımda maşallah Akbaşoğlu'nu arattı bize.
  • İsmail yazgan
    2 hafta önce
    Sevgili Çankırı hemşeriler siz oylarınızı silme cumhur ittifakına vermediniz mi? yan komşunuz 40 yıl sonra uyandı, sizin üzerinize ölü toprağımı serpildi. siz böyle giderseniz üzerinize binen çok olur. Fanatikliği bırakın demokrat olun patron siz olun oy verdikleriniz hizmetkar olduklarını hatırlasın.
  • Doğrucu davut
    2 hafta önce
    Belediye Pelin Hanımın sayesinde kazanıldı diyen kesinlikle yalan söylüyor. Hakkı Bey'in sayesinde Pelin Hanım kazandı. "Uğramazların" millet vekili olduğu il Çankırı dır. Vesselam.
  • Misafir
    3 hafta önce
    Dışarıdan geldim, Niğdeliyim. Tunceli ye değişmem. Bu kadar derim. Kira artışı yapıldığı halde para için kendim oturacağım deyip insanları mağdur eden bir yer. 2 bin liradan 6 bin lira yaptım, asansör yok, 5 kat, halen onu beğenmeyip evden cık diyor. Sahibim den baka bilirsiniz evler zaten oturulacak durumda değil mecburiyetten oturuyorsun. İçinde insan mı oturacak diye bir düşünce yok.
  • Ali
    3 hafta önce
    Sevdam Çankırı hayalik Çankırı diye secim zamanı slogan atan Mv. Pelin Yılık bu işe el atsında görelim ilk icraati olur hem.