Çankırı Koru Sevindir Derneği Ramazanda Yardıma Koştu

Bakıma muhtaç aileleri evlerinde ziyaret ederek 750 aileye gıda kolisi teslim etti, 450 ailenin çocuk ve yetişkinlerine ayakkabı ve giyim yardımı yaptı.

Çankırı Koru Sevindir Derneği Ramazanda Yardıma Koştu
09 Nisan 2024 - 13:44 - Güncelleme: 09 Nisan 2024 - 13:49
Çankırı Koru Sevindir Derneği'nden Ramazanda Yardım

Koru Sevindir Derneği, hayırsever vatandaşların desteği ile zekât, fitre ve sadakalarını ihtiyaç sahibi dul ve yetim, yaşlı ve bakıma muhtaç aileleri evlerinde ziyaret ederek 750 aileye gıda kolisi teslim etti, 450 ailenin çocuk ve yetişkinlerine ayakkabı ve giyim yardımı yaptı.


Ramazanın ilk gününden itibaren dernek önünde ve çeşitli ortamlarda günlük 300 pide ve 300 lokma tatlısı dağıtan Dernek, hayırseverlerin gıda çeklerini her gün ayrı mahallelerde ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdı.

Koru Sevindir Yardımlaşma Derneği, Ramazan ayında ihtiyaç sahibi 1500’e yakın aileye yardım eli uzattı.

Dernek üyeleri ve gönüllü aileler, Ramazan boyunca sahura kadar aileler ile birlikte olmaya çalışırken, hayırseverlerin Derneğe ulaştırdığı adaklık etleri 650 aileye ulaştırdı, Korgun Sevgi Evlerinden kalan çocuklar ile hafız kızlar ve aileler ile Omar Çavuş çiftliğinde iftar sofralarında buluştu.


Yardıma ihtiyacı olan aileler ile ortak bağlar kuran Dernek Başkanı Dudu Sevindim ve üyeleri 100 adet Ramazan kolisini Çankırı merkezi dışında köylerde yaşayan ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdı.

Başkan Dudu Sevindim, Ramazan ayının bereketini hissettirmek ve yardıma muhtaç ailelere destek olmak amacıyla gece gündüz demeden fedakârca çalışan Dernek üyelerine teşekkür etti.


Yardımlaşma ve dayanışma ruhu ile dopdolu Dernek yetkilileri, bu tür sosyal ve kültürel faaliyetlerin, toplumda dayanışma ve yardımlaşma ruhunu canlı tuttuğunu belirterek, Ramazan ayında yapılan yardımların, ihtiyaç sahibi ailelere umut ve destek olduğunu vurguladı.

Sosyal sorumluluk projelerine ve ihtiyaç sahibi ailelere destek olmaya devam edeceğini, gelecek dönemlerde de benzer yardım faaliyetlerinin düzenleneceği ve ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatılacağını, hayır severlerin her zaman desteğine ihtiyaç olduğunu söyleyen Başkan Dudu Sevindim hayırseverlere teşekkür ederek Ramazan bayramını kutladı, İslam âlemine hayırlar getirmesini temenni etti.

Bu haber 2368 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum