Çankırı'ya 26 Uzman Doktor Kadrosu 7 Yıl Sonra Nefroloji Uzmanı Atanacak

Sağlık Bakanlığı resmi internet sitesinden edinilen verilere göre...devamını okuyunuz.

Çankırı'ya 26 Uzman Doktor Kadrosu 7 Yıl Sonra Nefroloji Uzmanı Atanacak
09 Haziran 2022 - 19:05 - Güncelleme: 10 Haziran 2022 - 18:12
Sağlık Bakanlığı 2022 yılı 2'nci dönem açıktan münhal kadroları açıkladı.

Sağlık Bakanlığı resmi internet sitesinden edinilen verilere göre;

Çankırı Devlet Hastanesine Alle Hekimliğı Kulak Burun Boğaz, Nefroloji, Nõroloji, Radyoloji, Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalikları, Tibbi Patoloji, Beyin ve Sinir Cerrahisi, Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıklar, Enfeksiyon Hastalıklan ve Klinik mikrobiyoloji, Genel Cerrahi, Göğüs Cerrahisı iç Hastalıklan Anestezi ve Reanimasyon uzmanı ve bir tabip olmak üzere 14 uzman doktor, Çankırı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine de çeşitii branşlarda 6 uzman Doktor, ilçelerden Kurşunlu Devlet Hastanesine Eczacı, Çerkeş Ilgaz ve Şabanözü Devlet Hastanelerine 7 Tabip Çankırı Merkez Toplum Sağlığı Merkezin tabip kadrosu tahsis etti.

Bu haber 6169 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 3 Yorum
  • ALFER
    1 yıl önce
    DAHA KALİTELİ HİZMET ALABİLMEK İÇİN İVEDELİKLE HASTAHANE MÜDÜRÜ VE ÖZELLİKLE DE BAŞ HEMŞİRESİNİN GÖREVİ BIRAKARAK BAYRAĞI DAHA LİYAKATLİ KİŞİLERE BIRAKMALARI GEREKİYOR.PERSONEL MUTSUZ VE HUZURSUZ SENDİKANIN KADROLAŞMASINA BU KADAR GÖZ YUMULMAMALIDIR. SAYIN SİYASİLERİ GÖREVE DAVET EDİYORUZ.
  • Ahmet
    1 yıl önce
    Sayın İnternet yönetmeni, yakınlarda hiç hastaneye gittin mi, randevu almaya çalıştın mı? Mesela ben dün denedim, Kastamonu veya Çubuk Dev. Hastanesine yönlendiriyor. Bu gün tekrar denedim, Kriterinize uygun randevu bulunamamıştır. Talep oluşturmak ister-misiniz diye soruyor...??????
  • Alper ince
    1 yıl önce
    İnşallah Ankaraya gitmemize gerek kalmaz