AK Parti İl Teşkilatından Aşure İkramı

Ak Parti İl Başkanı Av.Abdulkadir Çelik “bereketin, bolluğun, paylaşmanın, birlik ve beraberliğin simgesi olan Aşure Gününün ve Muharrem Ayımızın milletimize ve tüm İslam alemine...devamını okuyunuz.

AK Parti İl Teşkilatından Aşure İkramı
09 Ağustos 2022 - 08:23 - Güncelleme: 09 Ağustos 2022 - 08:28
AK Parti İl Teşkilatından Aşure İkramı

AK Parti Çankırı İl Teşkilatı, Kadın Kolları Başkalığının koordinesinde düzenlenen Aşure ikramı programında vatandaşlarla buluştu.

AK Parti Çankırı İl Başkanı Av.Abdulkadir Çelik Kadın Kolları Başkanı Melike Çilhan, Gençlik Kolları Başkanı İsmail Çiftçi, Merkez İlçe Başkanı Bahri Kılıç ve Ak Parti İl teşkilatının katıldığı aşure ikramı vatandaşların yoğun ilgisiyle gerçekleşti.

Aşure İkramı programında açıklamada bulunan Ak Parti İl Başkanı Av.Abdulkadir Çelik “bereketin, bolluğun, paylaşmanın, birlik ve beraberliğin simgesi olan Aşure Gününün ve Muharrem Ayımızın milletimize ve tüm İslam alemine hayırlı olmasını cenab-i Allah’tan niyaz ederim.” dedi.

AK Gençlik Çankırı Çocukları Unutmadı

AK Parti Çankırı İl Gençlik Kolları camiilerde Yaz Kur'an Kursları'nda ki geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı unutmadı.

AK Parti Çankırı İl Gençlik Kolları Teşkilatı İl Gençlik Kolları Başkanı İsmail Çiftçi önderliğinde camideki çocuklarımıza ikramlarda bulundu.

AK Parti Çankırı İl Gençlik Kolları Başkanı İsmail Çiftçi yaptığı açıklamada; "Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın yüzlerindeki  gülümseme için bugün onlarla beraberdik. İkramlarda bulunup onlarla sohbet etme fırsatımız oldu. Biz  inanıyoruz ki İmanlı ve İnançlı bir gençlik geliyor.Biz de her daim genç kardeşlerimizin ve çocuklarımızın yanındayız."dedi.

Bu haber 2253 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Mehmet Ersoy
    1 yıl önce
    Geçen Uluyazı da kardeşimin sınavı vardı. Okul bahçesindeki bazı velilere su dağıttılar. Sadece tanıdıklarına verdiler. Resim çekinip gittiler.