İsmail Hakkı Esen'in Sonuna Kadar Arkasındayız

Çankırı merkez nüfusunun 3/1’inden fazlası Yapraklı’lı ve yine Çankırı merkez esnafının %70’i Yapraklı’lı ayrıca Ankara’da 40 bine yakın Yapraklı’lı yaşamaktadır.

İsmail Hakkı Esen'in Sonuna Kadar Arkasındayız
16 Şubat 2024 - 19:07 - Güncelleme: 16 Şubat 2024 - 19:38
Yapraklılar Adaylarına Sahip Çıkıyor

Yapraklı Dernekler Federasyonu tarafından Ankara’da “Yapraklılar Hakkına Sahip Çıkıyor” programı yapıldı.

Yoğun bir katılımın olduğu programda konuşma yapan federasyonu başkanı İsa Yaman, “Hayaller gerçek oldu, Bugün bir miladın başlangıcı diyebiliriz, Yapraklı’lar artık tek çatı altında ve tek yumruk olarak aynı yere ayak basıyorlar. Çankırı merkez nüfusunun 3/1’inden fazlası Yapraklı’lı ve yine Çankırı merkez esnafının %70’i Yapraklı’lı ayrıca Ankara’da 40 bine yakın Yapraklı’lı yaşamaktadır.

Nerede Yapraklı’lı bir hemşehrimiz var her daim arkasındayız, federasyon çatısı altında bulunan 30 dernek ile birlikte aldığımız kararla; Keçiören Belediyesi Ak parti meclis üyesi A.Adayları Mehmet Ayhan ve Ahmet Öztürk’ün, Yenimahalle belediyesi CHP Meclis Üyesi A. Adayı Hasan Erdağ’ın, Pursaklar Belediyesi AK Parti meclis üyesi A.Adayı Seyit Sucu’nun, Akyurt Belediyesi MHP Meclis Üyesi A.Adayı Mustafa Özdemir’in ve Çankırı Belediye Başkan Adayı İsmail Hakkı Esen’in sonuna kadar arkasındayız, bizim partimiz Yapraklı” dedi.

Bu haber 3469 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum