ÇAKÜ'de Açılması Planlanan Diyaliz Bölümü Buharlaştı mı? (Özel Haber)

Yaklaşık 5 yıldır üniversite de her hangi bir gelişme yaşanamadı.Hatta geri sıralara doğru kaymaya başladı.

ÇAKÜ'de Açılması Planlanan Diyaliz Bölümü Buharlaştı mı? (Özel Haber)
12 Kasım 2023 - 18:10
Buharlaştı mı?

ÇAKÜ Rektörü Prof. Dr. Harun Çiftçi bey Diyaliz bölümünün açılmasını söyleyeli 1 yıl oldu.

Peki Ne Olduda Çok İhtiyaç Duyulan Diyaliz Bölümü Çankırı’ya Kazandırılmıyor

Çankırı Karatekin Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Diyaliz önlisans bölümü hala neden açılamadı?

Yaklaşık 5 yıldır üniversite de her hangi bir gelişme yaşanamadı.Hatta geri sıralara doğru kaymaya başladı. Üniversite strateji geliştirme konusunda her hangi bir adım atmamıştır. Diyaliz bölümü hakkında bir adım yol alınamadı.

Rektör bey açılacağı konusunda 1 yıl önce bugün basın açıklamasında söylemişti. Ama gel gelelim sene 2023 olmasına rağmen hala Diyaliz bölümü öğrenci alımı yapmamıştır; yapılamamıştır. Bizim memleketimiz bir adım ilerleyemiyor.

Sebebi çok basit. İşlerin hep aksatılması.

ÇAKÜ Rektörü Prof. Dr. Harun Çiftçi Üniversite Diyaliz bölümünü açmak için ne kadar uğraşmıştır? Ne gibi faaliyetlerde bulunmuştur? Hangi çalışmalar yapmıştır? Rektör bey açarız demesiyle bu bölüm sanki açılmış mıdır? He o oyalama taktiği. Hani nerede icraatları rektör beyin? Yok.

2024'te açılacak mı peki? Bu ihmaller zinciriyle zor açılır. Gerçekten öyle. Hep ihmal hep ihmal. Şehitler, gaziler, yaranlar, Kaya Tuzunun başkenti memleketimiz geriye götürenlere Çankırı hakkını helal etmeyecektir. Çankırı bu ihmalkarları görmezden gelmeyecektir. Memleketime bir çivi çakandan Allah bin kere razı olsun. Her şey Çankırı için. Hoşça kalalım, dostça kalalım.

Bu haber 2093 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Musa Kaya
    5 ay önce
    İstanbula ve ankaraya göç vere vere köylerde insan kalmadı. Devletimiz bunu görmüyormu niye çankırıya yatırım yapılmıyor