Kastamonu Merkezli Operasyon 30 Gözaltı

Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Kastamonu merkezli 5 ilde operasyon düzenlendi. 4'ü Çankırı olmak üzere 30 kişi gözaltına alındı.

Kastamonu Merkezli Operasyon 30 Gözaltı
27 Nisan 2024 - 14:33 - Güncelleme: 27 Nisan 2024 - 20:43
"Suç işlemek için örgüt kurmak, yönetmek ve üye olmak" suçu kapsamında "kamu kurum ve kuruluşlarının zararına dolandırıcılık, rüşvet, resmi belgede sahtecilik, ihaleye fesat karıştırma ve görevi kötüye kullanma" suçlarını işledikleri iddiasıyla...

Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin titiz çalışmalarının sonucunda, suç işlemek amacıyla örgüt kurma, yönetme, üye olmak suçlarından tespit edilen şüpheliler hakkında 26 Nisan 2024 tarihinde operasyon düzenlendi.

Kastamonu merkezli operasyonda Kastamonu, Ankara, Çankırı, Zonguldak ve Isparta'da toplam 30 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında Çankırı İl Özel İdare'de çalıştığı öğrenilen 4 kişinin bulunduğu öğrenildi. 

Edinilen bilgilere göre önceden isimleri tespit edilen 4 Çankırı İl Özel İdare çalışanları İ.H, K.A., İ.Y ve ismini öğrenemediğimiz dördüncü kişi polis tarafından evlerinden alınarak Kastamonu'ya götürüldüler.

Detaylar geliyor...

Bu haber 6434 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum