Dursun Metin Buğday Pazarı Mahallesi'nden Muhtar Adayı

2024 yılında yapılacak olan muhtarlık seçimleri öncesinde muhtar adayı olmak isteyen isimler adaylığını açıklamaya başladı.

Dursun Metin Buğday Pazarı Mahallesi'nden Muhtar Adayı
29 Mart 2024 - 20:39
Muhtar Adayları Gün Yüzüne Çıkıyor

2024 yılında yapılacak olan muhtarlık seçimleri öncesinde muhtar adayı olmak isteyen isimler adaylığını açıklamaya başladı.

Buğday Pazarı Mahallesinden muhtar adayı olduğunu açıklayan mahalle sakini ve esnaflarından Metin Market Sahibi Dursun Metin mahallesi için muhtar adaylığını açıkladı.


Dursun Metin yaptığı açıklamada şunları söyledi. “Yıllardır esnaflık yapıyorum ve mahallemizin hem insanlarını, hem de sorunlarını yakinen biliyorum. Yeni dönemde mahallemize hizmet etmek için şimdiden adaylığımı açıklıyorum. Seçmenlerimiz teveccüh gösterir beni muhtar yaparlarsa  Buğday Pazarı Mahallemize hizmet etmek için var gücümle çalışacağım” dedi.


Dursun Metin Kimdir?

1972 yılında Çankırı il, Eldivan ilçesi, Alva köyünde doğdum. Ortaokul mezunu olup, evli ve dört çocuk babasıyım.

2009 yılı Buğday Pazarı Mahallesi'nde olmak üzere 37 yıldır Çankırı'da ikamet etmekteyim.

Metin Market adı altında mahallemize esnaf olarak hizmet vermekteyim. Marketimizde hizmetlerimize ek olarak; Çankırı Belediyesi Su Kart Dolumu, Su- Elektrik- Doğalgaz-Cep Telefonu bütün fatura tahsilat işlemleri itina ile yapılmaktadır.

Mahallemize olan sevgimden dolayı hayat tecrübemi ve çalışkanlığımı siz değerli mahalle sakinlerimiz ile paylaşmak için muhtar adayı oldum. Bu görevi başarılı bir şekilde icra edeceğime olan inancım tamdır.

Siz değerli mahalle sakinlerimiz desteğini bekliyorum. Saygı ve sevgilerimle.

Bu haber 11182 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 2 Yorum
  • Bilal
    4 ay önce
    Başarılar dilerim en büyük muhtar bizim muhtar
  • BUĞDAY PAZARI MAH.SAKİNİ
    4 ay önce
    DURSUN METİN SAYGILI HOŞGÖRÜLÜ BİRİ YARDIMSEVER HER KESİME HİTAP EDEN BİRİ İNŞALLAH SEÇİLİR